Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε ευρύτερα γνωστή, με τη συμμετοχή στα καλλιστεία το 2006. Πολλοί πίστευαν ότι θα βγει πρώτη, αλλά τελικά εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006.

Η Τζούλια συνέχισε την καριέρα της ως παρουσιάστρια στο Mega στη μουσική εκπομπή «Megalicious chart live» του Θέμη Γεωργαντά και στον Αντ1 στην μουσική εκπομπή «Music Bee» που κράτησε μόλις τρία επεισόδια λόγω χαμηλής ακροαματικότητας. Το 2007 εμφανίστηκε στην ταινία «Ψυχραιμία» του Νίκου Περάκη και τραγούδησε την «Βασίλισσα της Πίστας» και το «Στόχος είναι τα Λεφτά» .

Το 2010 κυκλοφόρησε ένα celebrity sex tape με την Τζούλια Αλεξανδράτου και έναν άγνωστο άνδρα. Η Τζούλια βγήκε στα κανάλια και δήλωσε ότι το βίντεο είναι προϊόν υποκλοπής. Το dvd κυκλοφόρησε μαζί με περιοδικό στα περίπτερα και πουλήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μετά από λίγες ημέρες και πολλές τηλεοπτικές συζητήσεις, η Τζούλια Αλεξανδράτου παραδέχτηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι πληρώθηκε προκαταβολικά και ότι ήταν επαγγελματικό βίντεο πορνό. Ο άνδρας στο βίντεο ήταν ένας επαγγελματίας πορνοστάρ από τη Γαλλία. Τις επόμενες χρονιές κυκλοφόρησαν στην αγορά τρία ακόμη πορνογραφικά βίντεο με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το 2010 συμμετείχε με ένα μικρό ρόλο στην ταινία «Πόντιοι Νέων Γενεάν» του Όμηρου Ευστρατιάδη.

movies.matia.gr