Game of Thrones: Blackwater

TV, Περιπέτεια, Φαντασία

Game of Thrones: Blackwater
Τίτλος επεισοδίου: Blackwater
Κύκλος: 2ος
Επεισόδιο: 9

55 λεπτά

Υπόθεση Επεισοδίου:
Η ώρα της μάχης έχει φτάσει. Ο Stannis με τον στόλο και τους στρατιώτες του βρίσκεται έξω από τα τείχη του Κινγκς Λάντινγκ. Όλοι οι αριθμοί είναι υπέρ του εκτός από έναν. Τα χιλιάδες βαζάκια με υγρό πυρ που έχουν στην διάθεση τους οι υπερασπιστές του κάστρου και της βασιλείας του Joffrey. Ο καθένας περνά τις τελευταίες ώρες πριν τη συμπλοκή ανάλογα με την θέση, τα θέλω και τις δυνατότητές του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για όλους το άμεσο μέλλον είναι αβέβαιο. Και όταν ο τελευταίος κόκκος άμμου εγκαταλείψει το πάνω τμήμα της κλεψύδρας…

Game of Thrones: Season 2 – Trailer


David Benioff, D.B. Weiss


George R.R. Martin


Neil Marshall


Stephen Dillane – Stannis Baratheon
Liam Cunningham – Davos Seaworth
Peter Dinklage – Tyrion Lannister
Sibel Kekilli – Shae
Lena Headey – Cersei Lannister
Julian Glover – Grand Maester Pycelle
Jerome Flynn – Bronn
Rory McCann – Sandor ‘The Hound’ Clegane
Conleth Hill – Lord Varys
Sophie Turner – Sansa Stark
Jack Gleeson – Joffrey Baratheon
Wilko Johnson – Ilyn Payne
Charles Dance – Tywin Lannister
Finn Jones – Loras Tyrell

Νεκτάριος Παπασπύρου

book coverΓια να αγοράσετε τα βιβλία στα οποία βασίστηκε η σειρά
Game of Thrones κάντε κλικ εδώ!

Όλα τα επεισόδια της σειράς Game of Thrones

- Season 1 -
Winter is Coming / S01-E01
The Kingsroad / S01-E02
Lord Snow / S01-E03
Cripples, Bastards and Broken Things / S01-E04
The Wolf and the Lion / S01-E05
A Golden Crown / S01-E06
You Win or You Die / S01-E07
The Pointy End / S01-E08
Baelor / S01-E09
Fire and Blood / S01-E10

- Season 2 -
The North Remembers / S02-E01
The Night Lands / S02-E02
What Is Dead May Never Die / S02-E03
Garden of Bones / S02-E04
The Ghost of Harrenhal / S02-E05
The Old Gods and the New / S02-E06
A Man Without Honor / S02-E07
The Prince of Winterfell / S02-E08
Blackwater / S02-E09
Valar Morghulis / S02-E10

- Season 3 -
Valar Dohaeris / S03-E01
Dark Wings, Dark Words / S03-E02
Walk of Punishment / S03-E03
And Now His Watch Is Ended / S03-E04
Kissed by Fire / S03-E05
The Climb / S03-E06
The Bear and the Maiden Fair / S03-E07
Second Sons / S03-E08
The Rains of Castamere / S03-E09
Mhysa / S03-E10

- Season 4 -
Two Swords / S04-E01
The Lion and the Rose / S04-E02
Breaker of Chains / S04-E03
Oathkeeper / S04-E04
First of His Name / S04-E05
The Laws of Gods and Men / S04-E06
Mockingbird / S04-E07
The Mountain and the Viper / S04-E08
The Watchers on the Wall / S04-E09
The Children / S04-E10

- Season 5 -
The Wars to Come / S05-E01
The House of Black and White / S05-E02
High Sparrow / S05-E03
The Sons of the Harpy / S05-E04
Kill the Boy / S05-E05
Unbowed, Unbent, Unbroken / S05-E06
The Gift / S05-E07
Hardhome / S05-E08
The Dance of Dragons / S05-E09
Mother's Mercy / S05-E10

- Season 6 -
The Red Woman / S06-E01
Home / S06-E02
Oathbreaker / S06-E03
Book of the Stranger / S06-E04
The Door / S06-E05
Blood of My Blood / S06-E06
The Broken Man / S06-E07
No One / S06-E08
Battle of the Bastards / S06-E09
The Winds of Winter / S06-E10

- Season 7 -
Dragonstone / S07-E01
Stormborn / S07-E02
The Queen s Justice / S07-E03
The Spoils of War / S07-E04
Eastwatch / S07-E05
Beyond the Wall / S07-E06
The Dragon and the Wolf / S07-E07

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *